DA | EN
Menuen | AOC

Menukort

MENUEN

 

Menuen Vinmenu 1:
Vinmenu 2:
Juicemenu:

2.000,- kr.

 

1.300,- kr.
1.600,- kr.
700,- kr.

DEN LIDT MINDRE

(vi vælger)

Vinmenu 1:
Vinmenu 2:
Juicemenu:

1.700,- kr.



1.000,- kr.
1.300,- kr.
500,- kr.

MENU EKSEMPEL

 

Snacks & appetisere, flere serveringer

Glaskål med æble & Limfjordsøsters

Kammusling med fermenterede asparges

Brød & smør

Bagt løg med caviar & hyldeblomst

Grillet kongekrabbe med timian

Kongekrabbe i spæk, bouillon på vild tang

Ærter, sommertrøffel & andeæg

Sommerbuk med rabarber, kirsebær & hybenrose

Tatar af sommerbuk med solbærskud

Citronverbena, havesyre & gran

Brændt jordskok med karamel & hasselnød

Nordisk vanille

Aroniabær, bog & pottebrød