DA | EN
Gastronomi & vin | AOC

AOC, Aarø & co

”I alle ting i naturen findes et vidunder” - Aristoteles

På AOC tager vi udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer samt at ramme så mange af vores sanser som muligt: smag, syn, farve og duft sættes alle i højsædet for at højne spiseoplevelsen.

Køkkenchef Søren Selin's gastronomiske filosofi udspringer fra en moderne madstil med friske nordiske produkter hentet fra både jord og hav - med teamet af dedikerede kokke, arbejdes der tæt sammen for at opnå velsmag og perfektion af det ny nordiske køkken, til hvilket Sommelier Christian Aarø har nøje udvalgt vine fra både den gamle og nye verden til at akkompagnere således at maden og vinen indgår i en intens smagsoplevelse.

Dette sammenspil af gastronomi og vin kan opleves med enten vores store tasting menu eller den lidt mindre version.

 

AOC, Aarø & co. - Restauranten.

AOC befinder sig under de høje kælderhvælvinger fra det 17. århundrede i Moltkes Palæ, få skridt fra Kongens Nytorv i Københavns centrum. I restauranten er der plads til ca. 50 spisende gæster ved runde borde og derudover råder vi over to separate lokaler til mindre selskaber, som giver mulighed for en raffineret aften med en intim stemning.

Da vi ønsker to hilse alle størrelser, kulturer og religioner velkommen, gør vi vores yderste for at imødekomme allergier og restriktioner - pescetarer, vegetarer og detaljerede allergier. Men ved erfaring får du ikke som gæst den fulde oplevelse ved en ren veganisk menu.